Sziasztok,
Nem tudom kinek mi a véleménye, de leírom a történetet, mert nem segít az eBay központja.
Folyamatosan csak az 1 hónapos visszaküldési határidő lejáratát említi.
Vásároltam egy arany gyűrűt egy kereskedőtől. Előtte már vettem tőle egy fülbevalót, semmi gond nem volt azzal, de a gyűrű problémás.
Előre említem, mindkét terméket úgy rendeltem meg, hogy egy adott alkalomra, dátumhoz kötődöen. Ebből adódóan nem lehet úgy átvenni, hogy az ne az alkalmi dátum (szülinap, házassági évforduló) előtt legyen jóval. Egyik terék se 10-20 USD termék volt, hanem 700-900 USD!!!
Az arany gyűrű egy 5 db-os laboratoríumi gyámátos gyűrű. Májusban rendeltem, júniusban érkezett meg, mert az 5. házassági évfordulónk július 17-én volt.
A gyűrűt akkor adtam át, és feleségem nem rendszeresen, de alkalmanként hordta.
Most augusztus 20-án kiesett belőle az egyik laboratoríumi gyémánt.
Jeleztem az eladónak, aki többszőr azt mondta, menjek be egy ékszerézhez és tetessek bele.
Mivel a gyémánt elveszett, így nem tudom a pontos méretet. (Nem minden gyémánt egyforma a gyűrűben) Kérem, hogy elküldöm neki, és javítsa meg. Elzárkózott előle.
Felvettem az eBay-el a kapcsolatot, aki szintén ezt az 1 hónapos visszaküldés lejártát említi, és most már nem is válaszol a kérdésemre.
KÉRDÉSEM: NEM KELL EGY KERESKEDŐNEK GARANCIÁT VÁLLALNIA AZ ELADOTT TERMÉKE UTÁN?
Tényleg ilyen működése van az eBay-nek?
Semmi nem érdekli csak a profit?
Semmi felelősség?
Várom hozzászólásotokat.
Köszi
Zoltán